Vilken app gäller när man har Zaptec Park?

Ifall ni använder Zaptec Park till exempelvis hotell och företag kan denna placeras vid receptionen eller i närheten av parkeringen för en enkel nedladdning av Zaptec Park-appen och användning av tjänsten. QR-kod för Zaptec Park

Med Zaptec Park-appen får varje användare åtkomst till laddaren och en överblick över laddningen. Användaren kan välja att betala med det betalsätt som föredras; Zaptec Park nyckelbricka, kreditkort, Apple eller Google Pay.