1. Support- och kunskapsdatabas
  2. Installation
  3. Bra information inför- och efter installation

Checklista inför och efter installation

Här har vi gjort en checklista för att allt ska vara klart för installation och för att du ska ha så mycket nytta som möjligt av din laddbox.

1. Innan installation:

1. Ladda ner en app som heter "done". Denna app är lila med ett litet vitt d på.

2. Kontrollera att alla produkter som du har beställt finns hemma hos dig innan du bokar en tid med en installatör (kontrollera att alla uppgifter stämmer, exempelvis kabellängd).

3. Ge installatören så mycket information som möjligt för att installatören ska kunna planera installationen och kunna genomföra den när ni väl bokat en tid.

2. Efter installation:

4. Ladda ner appen för just din laddbox och lastbalanserare.

3. Ladda ner relevant app för din laddbox:

Zaptec's App

DEFA Power App

Wallbox App

Charge Amps App

GARO Connect

Tesla App

4. Ladda ner relevant app för din lastbalanserare:
Enegic App